Metamorfoosi

Minna Lappalainen

Taiteen tekeminen on minulle jatkuvaa muutosta, se ei pysy paikallaan vaan on kokoaika liikkeessä. Se on sisälläni oleva vaisto, intuitio. Sellainen alkukantainen etiäinen, minkä vain tiedän. Se on tunne, joka haluaa päästä osaksi fyysistä maailmaa, tulla nähdyksi ja koetuksia.

BIO

Minna Lappalainen (s.1991) on keravalainen valokuvaaja. Hän inspiroituu omista tunteistaan, valon väreistä, muodoista, persoonista ja historiasta. Herkkyys ja maalauksellisuus korostuvat hänen töissään. Valokuvaus ja kamera luomisen työvälineenä merkitsevät hänelle jännitystä ja yllätyksellisyyttä, se on kuin portti toiseen maailmaan. 

Teostiedot

Metamorfoosi 

2024 

Pigmenttivedos

Teoskuvaus

Syntymästä alkaen meillä on voima muuttua. Kuten perhonen, joka aloittaa elämänsä toukkana ja kokee metamorfoosin, mekin voimme kokea henkisen kasvun matkan. Elämän polulla kohtaamme esteitä ja pimeitä hetkiä, mutta niiden läpi kulkiessamme löydämme valon.

Kun avaudumme muutokselle ja hyväksymme sen osaksi elämäämme, voimme lentää vapaasti kohti unelmiamme ja tavoitteitamme. Jokainen koettu muutos, jokainen kohtaamamme haaste on mahdollisuus kasvaa vahvemmaksi, viisaammaksi ja lempeämmäksi.

Muutos ei ole aina helppoa, mutta se on välttämätöntä. Se on luonnon tapa muokata meitä paremmiksi versioiksi itsestämme. Joten anna itsesi muuttua, anna henkisen perhosesi lentää korkeuksiin ja luota siihen, että matkallasi löydät kauneutta, viisautta ja voimaa.