Värien ja muotojen loputtomuus kiehtoo minua. Teokseni syntyvät syvällä alitajunnassani, josta kehon sekä materiaalien avulla kanavoin ne näkyviin.

Löydän inspiraatiota kaikesta näkemästäni ja kokemastani. Aloitan työskentelyn intuitiivisesti päähäni ilmestyneen idean pohjalta, ja annan teoksen johdattaa minua, näyttää tietä. 

Minulle tärkeintä taiteessa on sen voimaannuttava vapaus. Vapaus tehdä ilman rajoittavia sääntöjä, vapaus oppia loputtomasti.

TEOSKOKONAISUUDEN ESITTELY:

Teossarjaa luodessani olen toiminut eräänlaisena kemistinä. Olen ottanut värin sieltä, toisen tuolta, yhdistänyt ne ja tarkkaillut, miten ne reagoivat toistensa kanssa. Olen seurannut sivusta, kuinka värit heräävät eloon ja ryhtyvät kanssakäymiseen keskenään.

Teossarjassani ”Ei Signaalia” olen pyrkinyt yksinkertaisten värien ja muotojen avulla luomaan alitajuntaa hivelevän kokonaisuuden. Olen hakenut kontrastia niin vastaväreillä, kuin myös geometrisilla- ja orgaanisilla muodoilla. Jokaiselle elementille on määritetty oma paikkansa, eikä yhtä voi muuttaa rikkomatta kokonaisuutta.

Teoksissani korostuu selkeys ja kaksiulotteinen muotokieli