Olen fantasiaan ja erotiikkaan painottunut taiteilija. Inspiraatiota kerään luonnosta, myyteistä ja popkulttuurista, ja välillä heitän sekaan jotain jännää. Minulle taide on ennen kaikkea itse-ilmaisua, mutta myös tapa hakea kontaktia muihin. Joskus enemmän toista, joskus molempia.

Työskentelen monenlaisella medialla ja tykkään myös sekoitella ja kokeilla uusia tekniikoita. Suosikkejani kuitenkin ovat lyijykynä ja vesivärit; näihin vanhoihin tuttavuuksiin palaan aina uudestaan.

julleseera.com

Instagram @silverybeast

Twitter @silverybeast

TEOSKOKONAISUUDEN ESITTELY:

[tämä on käännös & tiivistelmä pidemmästä tekstistä, jonka voi lukea täällä.]

COEVAL on henkilökohtainen teos. Se on symbolinen kuvaus kohtaamastani syrjinnästä ja kiusaamisesta läpi peruskoulun.

Kokemukseni ei ollut dramaattinen tai päällepäin näkyvä; kesti vuosia ennen kuin itsekään pystyin kuvaamaan tai määrittelemään sitä kiusaamiseksi, vaikka jo tokaluokalla muistan yrittäneeni puhua aikuisille ja sanoa, että jotain on pielessä. Teoksessani kohtaan tämän trauman kasvotusten iän ja ajan tuoman perspektiivin siivittämänä.

En ollut tervetullut ikätoverieni joukkoon. Kukaan ei koskaan sanonut näin suoraan, mutta ajan kanssa viesti tuli selväksi. Tukahdutin sosiaalisen paineen alla paljon itsestäni, ja tein itseni pienemmäksi välttyäkseni liialta huomiolta. Silti nämä ihmiset olivat vuosien ajan ainoita kavereitani. Nielin paljon pahaa oloa siksi, että ihminen joka loukkasi minua oli muutaman päivän kuluttua ainoa, joka avoimesti kaveerasi kanssani.

COEVAL ei ole kuvaus siitä, mitä tapahtui, vaan siitä, miltä se tuntui. Vuosien edestä pieniä hetkiä, kipua ja epävarmuutta, mutta myös läheisyyttä, tiivistettynä yhteen kuvaan.