Olen Djemile Ramadani, Kosovossa syntynyt ja Suomessa varttunut monialainen taiteilija. Minua kiinnostavat unet, symboliikka, henkisyys, muodot, geometrisyys, materiaalit, historia ja filosofia.  Työskennellessäni tyylini vaihtelevat esittävästä abstraktiin taiteeseen, riippuen aiheesta ja tavasta miten haluan teemaa käsitellä. Teoksia tehdessäni minulle on tärkeää ajattelu prosessi. Se usein vie enemmän aikaa, kuin itse tekeminen. Ihmeellisellä tavalla työskennellessäni, kuljen henkistä matkaa itseni ja ympärillä olevan maailman kanssa. Se antaa minulle mahdollisuuden uppoutua omaan sisäiseen maailmaani ja laajentaa minua ihmisenä ymmärtämään ihmistä ja maailman monimuotoisuutta. Olen täällä oppimassa

Perhosen efektiin sisältyy ajatus, että kaikki ovat syvästi yhteydessä toisiinsa. Yksi pieni tapahtuma voi vaikuttaa itseään paljon laajempaan ja monimutkaisempaan järjestelmään, kuten myös kehomme henkisesti ja fyysisesti.

Teoksessani pohdin ja sukellan hengen ja materian maailmaa, jossa mielen ja kehon yhteys muodostuvat yhdeksi. Aivot, sydän, suolisto ja tietoisuus.

Teos on kaksiosainen, jossa maalauksen keinoin kuvaan tietoisuutta ja kuvanveiston kautta materialista olemassaoloa.

IG: @djemgem