Olen 21-vuotias kuvataiteiden opiskelija. Ennen Pekkistä opiskelin kuvataiteita puoli vuotta Limingan Taidekoulussa. Olen pirteä ja rakastan liikkua luonnossa, joka näkyy taiteessanikin. Minun on vaikea olla paikoillaan ja huomaan teoksiani tehdessä, että aina tulee uusia ideoita, joita haluaisin alkaa työstämään.

Tykkään tehdä värikkäitä ja isoja töitä. Teoksissani usein tarkastelen luonnosta löytämiäni yksityiskohtia, joihin sekoitan omaa mielikuvitusmaailmaani.

Instagram: @hervasini

TEOSKOKONAISUUDEN ESITTELY:

Suunnittelin koulun kautta vaihtoa Nepaliin ja olin saanut matkaan jo apurahan, mutta koronan takia matka peruuntui.

Päätin käsitellä matkaa, joka ei vielä ole toteutunut, lopputyössäni. Teossarjassa käsittelen asioita, mitä olisin voinut kokea matkallani ja omia mielikuvia maasta.

Maalasin kahdelle isolle pohjalle villejä lehtiä, jotka tuovat minulle vielä tuntemattomat vehreät ja tiheät erilaisen kuin oman maailmani metsät.

Tein puupiirroksen Nepalilaisista rakennuksista, jotka ovat sortuneet maanjäristyksessä. Käytin värejä, jotka tuovat Nepalin minulle mieleen. Sortuneet rakennukset ja menetetyt kodit tuntuvat niin kaukaisilta asioilta, mutta ovat joillekin hyvin todellisia.

Neljäs teos on puupiirros rauhallisesta kodista. Se on paikka, jossa mietin matkaa, joka ei ole vielä tapahtunut. Se on hyvin erilainen maailma kuin vehreät ja villit lehdet sekä sortuneet rakennukset. Se on paikka, jossa mietitään minkälaista jossain aivan toisaalla voisi olla.