Olen Mira, 29-vuotias valokuvaaja jota kiehtoo ihmiset yksilöinä ja yhteisöissä. Olen kiinnostunut sukeltamaan noiden silmien taakse, ja katsomaan ympäristöämme niiden inspiroimana tavoilla jotka ovat mahdottomia kuin ne ovat mahdollisia. Minuun vetoaa kerroksellinen todellisuus jota luon, tutkin ja jonne eksyn. Niin taiteessa kuin elämässänikin elän saman ohjenuoran mukaan, en ota niitä liian vakavasti mutta tosissaan. Näyttelyyn tuon ahdistusta käsittelevän teoskokonaisuuden.

https://mirahartikainennn.wixsite.com/my-site-2

Teosesittely:

Inhale -exhale

Tee näin: Istu tai makaa mukavassa asennossa ja sulje silmäsi. Rentouta hartiat ja yritä päästää irti kaikista kehosi jännitystiloista niin hyvin kuin mahdollista. Hengitä nenän kautta hitaasti syvään. Suuntaa sisäänhengitys vatsaan. Vatsa laajenee samalla, kun rinta kohoaa mahdollisimman vähän. 

Olen jumissa tässä hetkessä, se ei koskaan lopu. Kaaos, menneisyys ja tulevaisuus ovat aina läsnä. Ne vain muuttuvat jatkuvasti, kuten minäkin, enkä ymmärrä mitä minulle tapahtuu.

Hengitä suun kautta ulos hitaasti ja rauhallisesti. Pidä huulet supussa, mutta yritä pitää samaan aikaan leuka rentona. Edelleen voit tunnustella kädellä sitä, miten ilma liikkuu kehossasi. Toista sisään- ja uloshengitystä muutaman minuutin ajan aina siihen asti, kunnes huomaat rauhoittuvasi.