Katselen ympärilleni ja tunnen, kuinka mielessäni alkaa liikehtiä. Mitä siellä tapahtuu, sen pyrin kertomaan värillä, joskus myös muodolla. Värit muodostavat väylän käsitellä aineetonta tunteiden- ja aistien maailmaa. Valmiiden teoksien lisäksi minulle tärkeää on tekoprosessin eri vaiheet. Silloin muu maailma katoaa hetkeksi ympäriltäni ja voin nauttia värien sekoittamisesta, muotojen suunnittelusta ja teoksiin tulevien elementtien yhdistelemisestä keskenään

(portfolio myös liitetiedostona)

TEOSKOKONAISUUDEN ESITTELY:

Suljen silmäni, palautan mieleeni ne hetket, kun olen viettänyt aikaa kanssasi, kanssanne. Näitä hetkiä on kuitenkin monia, lukemattomia säilöytyneenä muistini pienimpiinkin yksityiskohtiin. Silmäni ovat edelleen kiinni. Saatte mielessäni muodon. Muodon, joka ei ole materiaalinen eikä sidoksissa vain yhteen aikaan tai paikkaan. Sellaisen, joka muistuttaa minua teistä silmänräpäyksellä jopa silloinkin, kun olette jossakin muualla.  

Teos esittelee kahdeksan muotokuvaa, joissa muodon sijasta värit ja niiden väliset yhdistelmät kertovat teoksissa esiintyvistä henkilöistä.